Събитията от миналата седмица в Един за друг“ промениха генералното

...
 Събитията от миналата седмица в Един за друг“ промениха генералното
Коментари Харесай

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

 Събитията от предходната седмица в „ Един за различен “ трансформираха генералното класиране и към днешна дата преди всичко застават Петя и Николай , а на последното – завърналата се от Велико Търново двойка – Даяна и Йордан . Броени дни преди финала, играта в най-романтичното предаване в телевизионния ефир става все по-оспорвана, а тестванията все по-амбициозни.

В седмицата на полуфиналите регламентът ще се промени и всяко предизвикателство ще бъде битка за оцеляване за двойките, като още в първата игра ще имат късмет да покажат какъв брой мощно желаят успеха. Първото тестване за влюбените ще ги качи на Багера на любовта , с който ще би трябвало да изпълнят няколко комплицирани задания за минимално време.

С какво още ще би трябвало да се оправят участниците в идната седмица? Ще съумеят ли да сътрудниците да създадат непостижимото, с цел да потвърдят любовта си? Кои двойки ще влязат в Топ 5 на третия сезон на „ Един за различен “ и коя ще се раздели с шанса за победа на метри от финала? Гледайте в новите епизоди на сантименталното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР